Sundhed

Sundhed

Lifeline Plus

En udvidet sundhedsforsikring til dig som personlig hjælper og dine børn, der ønsker at gøre lidt ekstra for sig selv. Børnene er dækket fra 1 år og fremt til det 24 år, og det gælder biologiske og hjemmeboende børn.

Lifeline plus har en bredere dækning, og derfor ekstra muligheder for behandling. Der dækkes for skader der er opstået BÅDE i fritiden og i arbejdstiden. Du får altså hurtig adgang til professionel privatbehandling ved en lang række af sygdomme og skader. Også på områder, hvor der ofte er betydelig ventetid i det offentlige behandlingssystem.

Forestil dig eksempelvis den afgørende forskel på at få diagnosticeret en diskusprolaps inden for få uger - i modsætning til en længere ventetid i det offentlige system. 

I enhver kontakt med læger, specialister, plejepersonale og servicemedarbejdere er der 100 % fokus på dine behov. Professionelle og menneskeligt engagerede sundhedsmedarbejdere giver den størst mulige tryghed igennem hele forløbet.

Skal du til kiropraktor, fysioterapeut, slipper du for at bekymre dig om et maksimalt antal behandlinger. Vores sygeplejersker og fysioterapeuter vurderer, hvor mange der skal til. Der er selvfølgelig FRIT VALG af behandler!

Et hurtigt overblik:

En Lifeline Plus sundhedsforsikring giver dig adgang til:

  • Skandias netværk af privatklinikker, privathospitaler, behandlere og speciallæger.
  • Valgfri behandling hos psykologer, psykiatere, kiropraktorer, fysioterapeuter, zoneterapeuter, akupunktører og diætister.
  • Ophold på afvænningsklinik ved misbrug af alkohol eller medicin.
  • Ambulant efterbehandling, genoptræning og rekreation efter en operation, som forsikringen dækker.
  • Rimelige udgifter til transport til og fra indlæggelse eller operation, som forsikringen dækker.
  • Dækning af udgifter til lægeordinerede hjælpemidler og medicin.
  • Lifelinelinjen®, der giver råd om offentlig og privat behandling, kroniske sygdomme mv.
  • Sundheds- og Trivselslinjen, der giver råd om problemer med fx stress, kollegaer, fyring, ægtefælle og/eller børn.

Kontakt Lifeline på tlf. 70100117 på hverdage mellem 8-16 eller anmeld 24/7/365 skade elektronisk her:

Forebyggelse

 

Vi tilbyder forskellige værktøjer til at måle virksomhedens og medarbejderens fysiske og psykiske sundhed.
Forebyggelse tilbydes i kombination med en pensionsløsning i AP Pension og er gratis.

Behandlinger

 

Sundhedsforsikringen dækker hele dit forløb fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Der vil være ubegrænset antal behandlinger til blandt andet fysioterapi, kiropraktor, psykolog, m.v. 

Speciallæge & privathospital

Sommetider kan man opleve lang ventetid til speciallæge, som fx ørelæge eller øjenlæge. Spring den offentlige kø over med en sundhedsforsikring og bliv behandlet hos nogle af vores samarbejdspartnere.

 

Medforsikrede ægtefælle & børn

 Kom usikkerhederne på forkant og sikre at hele familien får en tryggere hverdag. Derfor tilbyder vi, at du kan få medforsikret din ægtefælle/samlever og børn til fornuftige priser.