Hvem er vi?

Hvem er vi?

BPA-Pension er en del af PensionsSelskabet pension & health care services, som siden 2012 har leveret attraktive pensionsløsninger til både virksomheder og private. Dertil kommer at personerne bag BPA-Pension har mange års erfaring inden for pension til sundhedspersonale. 

BPA-Pension tilbydes i hele landet, og vi har kontorer i Århus (Hinnerup) og i København (K), og vi tilbyder personlig rådgivning for den enkelte hjælper, samt råd og vejledning for brugeren og arbejdsgiveren.

BPA Pension tilbydes i samarbejde med AP Pension, som er et 100% uafhængigt og kundeejet pensionsselskab, som varetager opsparinger for ca. 430.000 kunder. AP Pension har som det første pensionsselskab i Danmark oprettet en investeringsfond, der udelukkende investerer bæredygtigt.

Som kunde og medejer af AP pension får du både indflydelse og del af overskuddet.

BPA Pension er en del af PensionsSelskabet, der er kendt for at levere attraktive pensionsløsninger til både virksomheder og private. Herudover har personerne bag BPA Pension stor erfaring inden for pension til sundhedspersonale. BPA Pension tilbydes i hele landet, og vi har kontorer i hhv. Århus (Hinnerup) og i København, hvor vi tilbyder pensionlig rådgivning for den enkelte hjælper og råd og vejledning for brugeren og arbejdsgiveren.

BPA Pension er udviklet i samarbejde med Skandia.

Skandia i Danmark er en del af den kundeejede Skandia koncern, som er en af nordens største virksomheder indenfor langsigtet opsparing, personforsikring og bank. Vi har givet mennesker økonomisk tryghed i 160 år, og har en stærk tradition for innovation, produktudvikling og engagement i lokalsamfundet. Vi skaber værdi for vores kunder med innovative løsninger indenfor forebyggelse, sundhed og langsigtet opsparing, og vi gør det lettere for vores kunder at træffe de rigtige beslutninger om deres økonomi. Vi er 2.500 medarbejdere og vi forvalter 428 milliarder kroner for vores 2,5 millioner kunder i Danmark, Sverige og Norge.”

Læs mere om skandia her.